Nederlands

Juridische informatie

De informatie op deze website is onderhevig aan een copyright, disclaimer en fair use beleid.

Copyright © intellectuele eigendomsrecht
De (intellectuele) eigendomsrechten (copyright) met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website, waaronder begrepen de teksten, databestanden, foto's en overig (stilstaand en/of bewegend) beeldmateriaal, geluidsmateriaal berusten bij Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. of haar licentiegevers.

Toegang tot deze website betekent niet dat je de hier aangeboden informatie mag hergebruiken, dupliceren of verspreiden.

Disclaimer
De informatie en inhoud op deze website wordt met zorg samengesteld door Villa CONMIGO bed & breakfast. De informatie op deze website kan echter onjuistheden, onnauwkeurigheden of typefouten bevatten. Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie.

Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. is niet aansprakelijk voor schade, zowel direct als indirect, die voortkomt uit het gebruiken van haar website, of de daarop verstrekte informatie.

Villa CONMIGO bed & breakfast en Bartolo Andalucía S.L. kan te allen tijde verbeteringen en/of wijzigingen aanbrengen in deze website en doet dat regelmatig.

Fair use beleid
De gebruiker stemt ermee in om de website te gebruiken in overeenstemming met de wet en deze wettelijke kennisgeving. Hiertoe dient de Gebruiker zich te onthouden van het gebruik van de pagina voor doeleinden die onwettig of verboden zijn en / of schadelijk zijn voor de rechten en belangen van derden. 
Als een specifieke indicatie, maar niet daartoe beperkt, verbindt de gebruiker zich ertoe informatie, gegevens, inhoud, berichten, grafische afbeeldingen, tekeningen, geluids- of beeldbestanden, foto's, opnames, software niet te verzenden, verspreiden of ter beschikking te stellen aan derden.

Contact gegevens
Villa CONMIGO bed & breakfast / Bartolo Andalucía S.L.
Calle Torremolinos 604, 29130 Alhaurín de la Torre (Málaga) Spanje
telefoon: (+34) 952 025 623
website: https://www.villaconmigo.com
e-mail: hello@villaconmigo.com

BTW-kenmerk: ES-B93440568

Villa CONMIGO bed & breakfast is een merk van BARTOLO Andalucia S.L. en als officiële accommodatie geregistreerd bij de Junta de Andalucia Consejeria de Turismo, Comercio y Deporte onder nummer CR/MA/00758.

BARTOLO Andalucia S.L. is ingeschreven in het Registro Mercantil de Málaga sinds 20 November 2015 onder nummer Tomo: 5455, Folio: 102, Inscripción: 1, Hoja: MA-130992.

Toepasselijk recht en jurisdictie
Voor de beslechting van geschillen of kwesties die verband houden met deze website of de activiteiten die daarin worden ontwikkeld, zijn deze onderworpen aan de in Spanje van toepassing zijnde wetgeving, die door partijen uitdrukkelijk wordt voorgelegd, zijnde de rechtbanken van Málaga als de bevoegde entiteiten.